Julemat

MENY 2019

Svineribbe og pinnekjøtt

Kr 379
Sprøstekt svineribbe, rødkål, medisterkaker, medisterpølser, julesaus, røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe, mandelpotet og riskrem med rørte bringebær

Sprøstekt svineribbe

Kr 295

Sprøstekt svineribbe, rødkål, medisterkaker, medisterpølser, julesaus og potet.
Hjemmelaget karamellpudding med lettpisket krem og karamellsaus til kr 75,- eller riskrem servert med rørte bringebær til kr 75,-


Pinnekjøtt

Kr 345

Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og potet. 
Hjemmelaget karamellpudding med lettpisket krem og karamellsaus til kr 75,- eller riskrem servert med rørte bringebær til kr 75,-


Juletapas

Kr 329
  • Soyaglasert ribbe med asiatisk kål og klissete saus
  • Medister albondigast
  • Steamed buns med revet pinnekjøtt
  • Klippfiskkaker med grillet paprikamajones
  • Dadler med bacon
  • Bakt søtpotet og kålrot med valnøtt og honning- og chilidressing
  • Syltet beter med sopp, ruccola og frø
  • Potetlefse med juleskinke, snøfrisk, syltet eple og søt sennep
  • Toast med røkelakskrem og syltet løk
  • Foccacia og aioli

Riskrem med rørte bringebær til kr 75,-


Prisene er ink. 15% mva og levering i Haugesund. Minimum antall 20 personer. Kokk kr 750 per time om dere ønsker en kokk tilstede under servering.

Vi skreddersyr diverse tapas, koldtbord og flere retters middager etter dine ønsker. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud.

Ring 958 16 603 eller send oss en e-post