Konfirmasjon

MENY 2020

Småretter

Kr 305
  • Foccacia med aioli
  • Gresk salat med feta og oliven
  • Røkelakskrem på dansk rugbrød
  • Melon og serranoskinke
  • Toast med eggekrem og fjordreker
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Lammespyd med tzatziki
  • Bacondadler
  • Klissete kyllingvinger
  • Klippfiskkaker med grillet paprikamajones
  • Saltbakt potet med chilimajones

Melkesjokolade pannacotta med salt karamell og karamelliserte nøtter til kr 75,- per person.


Koldtbord

Kr 295
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Roastbiff med syltet løk
  • Melon og spekeskinke
  • Gresk salat med feta og oliven
  • Eggesalat med reker
  • Pastasalat med kylling

Tilbehør:

  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Remulade
  • Focaccia og aioli
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør

Varm mat:

  • Ovnsbakt bryst av kylling med kremet estragonsaus
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk
  • Smørdampet rotgrønnsaker

Melkesjokolade pannacotta med salt karamell og karamelliserte nøtter til kr 75,- per person.


Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund. Minimum antall 20 personer. Kokk kr 750 per time om dere ønsker en kokk tilstede under servering.

Vi skreddersyr diverse menyer etter dine ønsker. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud.

Ring 958 16 603 eller send oss en e-post