Selskapsmenyer

Forretter

Jordskokksuppe

Syltet sopp, chorizo-olje og ristet valnøtter

Bakt hyse

Løk, tomat, oliven, ertepuré og bacon

Krabbesalat

Rugbrød, pepperrotkrem, sprø blomkål og rogn (kr 25 tillegg per person)

Hovedretter

Confitert lammebog

Variasjon av rotfrukter, brent purreløk og rosmarinsaus

Braisert høyrygg av okse

Potetpuré, saltbakt sjalottløk, brokkolini og rødvinssaus

Svineribbe fra Jæren

Søtpotetkrem, soppfondant, sprø svor, rosenkål og karamellisert sjy

Desserter

Popcornkake

Frossen ostekake med salt karamellsaus

Sjokoladeterrine

Vaniljekrem, appelsinmarmelade og appelsinsorbet

Vanilje pannacotta

Med rørte bringebær

I tillegg kommer kokketimer under servering kr 500,- per time inkl. mva.

3-retters

Kr 450,- per person

4-retters

Kr 515,- per person
Image
Vi skreddersyr diverse menyer etter dine ønsker. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud.

Ring 958 16 603 eller send oss en e-post