Catering
Vi leverer catering til bedriftsmarkedet og store arrangementer og har et stort utvalg av moderne og spennende menyer.Tradisjonell julemat
2024Minimum 20 personer
Priser per person inkl. 15% mva. Levering kr. 200.Julebuffet med svineribbe, pinnekjøtt og dessert
kr. 595- Kokkens langtidsstekte svineribbe fra Lundal, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker (melk), medisterpølser og julesaus (melk, sennep)
- Pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, hjemmelaget kålrotstappe (melk) og potet
- Riskrem med rørte bringebær (melk)
Kokkens langtidsstekte svineribbe
kr. 390- Rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker (melk), medisterpølser, potet og julesaus (melk, sennep)
Pinnekjøtt
kr. 460- Fra Lundal, hjemmelaget kålrotstappe (melk), potet, røkt pølse fra Lundal og pinnesjy
Dessert
Riskrem: kr. 95
servert med rørte bringebær (melk)Karamellpudding: kr. 100
med karamellkrem (melk, egg)Multekrem: kr. 115
med krumkake (melk, hvete, gluten, egg)Julelunsj og snitter
2024Minimum 20 personer
Priser per person inkl. 15% mva. Levering kr. 200.Julelunsj tallerken
kr. 245- Fenalår, Røros rømme, gressløk og flatbrød (melk, hvete/rug gluten)
- Reker med majones (skalldyr, egg)
- Røkelaks med eggerøre (fisk, egg, melk)
- Juleskinke med potetsalat (egg, sennep)
- Sprøstekt svineribbe med rødbetsalat (egg)
- Kalkun med waldorfsalat (valnøtter, egg, melk, selleri)
- Brød fra Naturbakst med pisket smør (hvete/havre/rug/bygg gluten, melk)
Leveres som koldttallerken
Julesnitter
kr. 60 per stk- Røkelaks med eggerøre (hvete gluten, melk, egg, fisk)
- Sprøstekt svineribbe med rødbetsalat og valnøtter (hvete gluten, egg, valnøtter)
- Reker med majones (hvete gluten, egg, skalldyr)
- Kalkun med waldorfsalat (hvete gluten, egg, melk, valnøtter, selleri)
Småretter
Fra nov. 2024. Minimum 20 personer
Priser per person inkl. 15% mva. Levering kr. 200.12 retter
kr. 395- Foccacia og aioli (hvetegluten i focaccia, egg i aioli)
- Pipirrana salat med salte mandler (mandler)
- Smashed agurk med hummus dip (sesamfrø)
- Gougères med Fanaost servert med pisket rørosrømme og caviar (melk, egg, fisk, hvetegluten)
- Sprø potetvaffel med Skakkelaks (fisk, melk, egg, hvetegluten)
- Taskekrabbe på loff med saltsyltet sitron og dill (hvetegluten, skalldyr, fisk)
- Tartelette med eggekrem, Haugalandskinke og ristet frø (hvetegluten, egg)
- Bacondadler
- Parmesanpotet (melk)
- Grønn potet med oksehaleragu
- Kylling pintxo med rød chimichurri
- Sweet and sour kjøttboller av norsk svin (sesamfrø)
Vegan/ vegetar
kr. 370- Karamellisert søtpotetspyd (sesamfrø)
- Marokkansk blomkål- og brokkolisalat
- Tabbouleh med perlecouscous (hvete gluten)
- Asiatisk råkost salat med ponzusaus, ristet frø og tørket banan (selleri, soya)
- Lun byggrynsalat med grillet grønnsaker (bygg gluten, selleri)
- Curry samosa (hvete gluten)
- Ferske vårruller med sprø grønnsaker (sesamfrø)
Menyen er beregnet som fullverdig måltid.
Koldtbord
Fra nov. 2024. Minimum 20 personer
Priser per person inkl. 15% mva. Levering kr. 200.Koldtbord
kr. 395- Bondesalat med sesongens grønnsaker (sennep, selleri)
- Pipirrana salat med reker (skalldyr)
- Pastasalat med rød pesto og confitert kylling (hvetegluten, egg, melk, pinjekjerner)
- Potetlefse med røkt laks (hvetegluten, fisk, egg)
- Eggerøre toppet med Tronefjell spekeskinke (egg, melk)
- Potetsalat med purre og estragon (egg)
- Gulrotsalat med grønnkål og feta (melk, sesamfrø)
- Brød fra lokal baker med pisket smør (hvete/rug/bygg/havre gluten, melk i smør)
VARM MAT:
- Kylling lollipop
- Karbonader med karamellisert løk (melk)
- BBQ svinenakke
Vi skreddersyr også tre-retters middager fra 650,-
Ta kontakt for mer informasjonBiff stroganoff
kr. 259Viltgryte
kr. 269Tandoori Kyllinggryte
kr. 199Lasagne
kr. 199Langtidsstekt okse høyrygg
kr. 279Glasert svinenakke
kr. 259Snitter
kr. 52 pr. stk- Reker med eggesalat (skalldyr, egg, hvete gluten)
- Skagenrøre (skalldyr, fisk, egg, selleri, hvete gluten)
- Røkelakskrem på rugbrød (fisk, hvete/bygg/rug gluten)
- Karbonade med hjemmelaget potetsalat (melk, egg, hvete gluten)
- Roastbiff med rødbetsalat og syltet sopp (egg, hvete gluten)
- Semitørket tomat med mozzarella (melk, pinjekjerner, hvete gluten)
Møte, kurs og konferanse
Planlegger din bedrift møter, kurs eller seminarer? Vi kan levere frokostpakker, lunsjer og heldagspakker. Vi har flere menyer som kan tilpasses til ditt behov.
Ta kontakt for mer informasjon og priser.
På Havn Hotell og Restaurant i Skudeneshavn kan vi tilby dagpakker til kurs og konferanse eller ledersamlinger med overnatting og middag.
Konferanserom «Sjøhuset» kan romme inntil 80 personer, men det kan tilrettelegger med glede også for mindre grupper. Rommet er utstyrt med 3 store skjermer og lydanlegg.
Sammen med Gamlekaien gjestgiveriet har vi 13 overnattingsrom. Havn har 7 rom, hvorav 5 standard dobbeltrom og 2 suiter. Rommene ligger i sjøhusets andre og tredje etasje. Gamlekaien har 6 unike rom.
Arrangementer
Vi skreddersyr menyer som passer til ditt arrangement. Vi kan levere alt fra tapas til flere retters menyer.
Vi kan hjelpe til med planlegging og gjennomføring fra A til Å. Vi har kunnskapen og erfaringen som trengs for å gjennomføre store arrangementer. Vi kan forsikre deg om at vi leverer som avtalt.
Vi har også skjenkebevilling for alkoholholdig drikk i gruppe 1 og 2.
Selskapslokaler
I tillegg til mat, kan vi levere:
- Hovmester og servitører
- Bartendere
- Servietter og duker
- Dekketøy
- Bord og stoler
- Lyd og lys