MENYER 2021

Vi skreddersyr diverse arrangementer. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud. 
Ring 958 16 603 eller send oss en e-post.

Send e-post

Julemeny 2021

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Svineribbe og pinnekjøtt med dessert

kr. 475
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus (melk)
  • Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og kokt potet (melk)
  • Riskrem med rørte bringebær (melk)

Sprøstekt svineribbe

kr. 299
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus og kokt potet (melk)

Pinnekjøtt

kr. 345
  • Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, åkerring, kålrotstappe og kokt potet (melk)

Dessert: Multekrem

kr. 95
  • Årets multer i en lettpisket krem med vanilje (melk)

Dessert: Riskrem

kr. 89
  • Servert med hjemmelaget bærsaus (melk)

Juletapas

kr. 339

  • Medister albondigas (egg)
  • Steamet buns med pinnekjøtt og spicy kålrotsalat (gluten, soya)
  • Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
  • Risottokuler med parmesan dip (melk, egg og soya)
  • Bacondadler
  • Appelsin- og honningglasert ribbespyd med rødkålsalat
  • Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
  • Lun potetsalat med sennepsdressing (sennep)
  • Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
  • Haugaland skinke med geitost fra Haukeli og fiken- og løkkompott (melk)
  • Focaccia og aioli (gluten og egg)

Juletapas tallerken

kr. 215
  • Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
  • Bacondadler
  • Potetlefse med revet pinnekjøtt og kålrotsalat (gluten)
  • Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
  • Mini sandwich med ribbe, sennep og rødkål (gluten og sennep)
  • Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
  • Haugaland skinke med geitost fra Haukeli, fiken- og løkkompott og julebrød (melk)
  • Focaccia og aioli (gluten og egg)

(leveres som koldttallerken)

Småretter

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

12 retter

kr. 329
  • Focaccia med aioli (gluten og melk)
  • Reker med eplekrem, grønn kimchi og sitrongressmajones (skalldyr, soya, sesamfrø, fisk og egg)
  • Blini med røkelakstartar, pepperrotkrem og friterte kapers
    (egg, gluten, melk og fisk)
  • Ferske vårruller med krabbe og crispy chilisaus (skalldyr, selleri, soya og sesamfrø)
  • Gresk salat (melk)
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)
  • Lammespyd med tzatziki (melk)
  • Bacondadler
  • Kyllingspyd med klissete saus (soya og sesamfrø)
  • Torskebolinhos med røkt paprikamajones (fisk, egg og gluten)
  • Hasselback potet sticks med brønnkarse dressing (melk og egg)

15 retter

kr. 379

I tillegg til 12 retters meny:

  • Søtpotetfalafel med hummus
  • Semitørket tomat med mozzarella og pesto (nøtter og melk)
  • Friterte risottokuler med sopp (egg, melk og gluten)

Dessert

kr. 79
  • Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell (melk)

Spansk ost- og spekefat

kr. 89
  • Serranoskinke, Manchego ost, spansk salami, salte mandler, oliven og grissini (melk og gluten)

KOLDTBORD

Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy (melk)
  • Røkt skinke fra Lundal med søt sennep (sennep)
  • Melon og spekeskinke
  • Frisk grønn salat med nøtter og honning (nøtter)
  • Skagenrøre (skalldyr, melk og egg)
  • Pastasalat med kylling (egg og gluten)
  • Potetsalat med estragon og purre (melk og egg)
  • Eggerøre med gressløk (egg)
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør (gluten og melk)

Varm mat:

  • Soyaglasert kyllinglår (soya)
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
  • Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)

GRILL

Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Fra kullgrillen

kr. 379
  • Yakitori kyllingspyd
  • BBQ oksebryst
  • Salvie, sennep- og honning ribbe
  • Chili cheese burger

Tilbehør:

  • Chimichurri
  • Ranchdressing
  • Aioli
  • Maiskrem
  • Potetsalat
  • Coleslaw
  • Saltbakt amadine med bacon og pepperrotkrem
  • Caesarsalat
  • Hjemmelaget focaccia

konfirmasjon

Meny 2022. Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Småretter

kr. 315
  • Foccacia med aioli (gluten og egg)
  • Gresk salat med feta, oliven og syltet løk (melk)
  • Blini med reker og mangosalsa (skalldyr, egg, gluten, fisk og melk)
  • Melon og serranoskinke
  • Semitørket tomat med mozzarella og pesto (melk og nøtter)
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Lammespyd med tzatziki (melk)
  • Bacondadler
  • Søtpotetfalafel med hummus
  • Klissete kyllinspyd (soya og sesamfrø)
  • Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)


Middag

kr. 289
  • Høyrygg av okse
    Potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rosmarinsaus (melk)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy (melk)
  • Røkt skinke fra Lundal med søt sennep (sennep)
  • Melon og spekeskinke
  • Frisk grønn salat med nøtter og honning (nøtter)
  • Skagenrøre (skalldyr, melk og egg)
  • Pastasalat med kylling (egg og gluten)
  • Potetsalat med estragon og purre (melk og egg)
  • Eggerøre med gressløk (egg)
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør (gluten og melk)

Varm mat:

  • Soyaglasert kyllinglår (soya)
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
  • Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)

Selskap

Forretter

  • Sukkersaltet laks
    Grønn ertekrem, fennikelkompott, syltet eple, soyakaviar, speket egg og smørsaus (fisk, soya, egg og melk)
  • Sjøkreps
    Jordskokk espuma, syltet salat, ristet walnøtt og fritert persille (skalldyr, melk og nøtter)
  • Purreløk canneloni med kamskjell
    Purreløk krem, parmesan, ørretrogn og syltet rødløk (bløtdyr, fisk og melk)

Hovedretter

  • Braisert lam
    Gulrotkrem, kålrotfondant, brokkolini, ristet sopp, potetchips, rosmarinsjy (potet og røkt smør apart) (melk)
  • Ribbe confit
    Selleri- og eplekrem, posjert pære, stekt spinat, potetgnocchi, grønn olje, bacon- og soppsaus (melk og gluten)
  • Culotte av kalv
    Løkkrem, potetterrine, grillet gulrot, semitørket tomat, sprø løk, grønnkål, timiansaus (melk)

Desserter

  • Melkesjokolade pannacotta
    Bringebær i flere varianter, puffet ris, sprø kjeks, pisket rømme med lime og mynte (melk og gluten)
  • Sitron krem
    Italiensk marengs, marinerte bær, ristet pistasj, pistasjolje (melk, egg og nøtter)
  • Epleconfit
    Pinjkjernecrumble, salt karamell, timiankrem, brent hasselnøtt, eplesorbet (nøtter og gluten)

3-retters

kr. 475 per person

4-retters

kr. 525 per person

Bryllup

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
Vi ønsker å starte prosessen med en samtale med dere for å avklare logistikk i selskapslokalet og høre om deres ønsker. Vi kan levere alt fra enkle menyer til flere retters middager. Servitører og hovmester kan også inngå i leveransen.

MENYER 2021

Vi skreddersyr diverse arrangementer. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud. 
Ring 958 16 603 eller send oss en e-post.

Send e-post

Julemeny 2021

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Svineribbe og pinnekjøtt med dessert

kr. 475
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser og julesaus (melk)
  • Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og kokt potet (melk)
  • Riskrem med rørte bringebær (melk)

Sprøstekt svineribbe

kr. 299
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus og kokt potet (melk)

Pinnekjøtt

kr. 345
  • Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, åkerring, kålrotstappe og kokt potet (melk)

Dessert: Multekrem

kr. 95
  • Årets multer i en lettpisket krem med vanilje (melk)

Dessert: Riskrem

kr. 89
  • Servert med hjemmelaget bærsaus (melk)

Juletapas

kr. 339

  • Medister albondigas (egg)
  • Steamet buns med pinnekjøtt og spicy kålrotsalat (gluten, soya)
  • Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
  • Risottokuler med parmesan dip (melk, egg og soya)
  • Bacondadler
  • Appelsin- og honningglasert ribbespyd med rødkålsalat
  • Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
  • Lun potetsalat med sennepsdressing (sennep)
  • Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
  • Haugaland skinke med geitost fra Haukeli og fiken- og løkkompott (melk)
  • Focaccia og aioli (gluten og egg)

Juletapas tallerken

kr. 215
  • Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
  • Bacondadler
  • Potetlefse med revet pinnekjøtt og kålrotsalat (gluten)
  • Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
  • Mini sandwich med ribbe, sennep og rødkål (gluten og sennep)
  • Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
  • Haugaland skinke med geitost fra Haukeli, fiken- og løkkompott og julebrød (melk)
  • Focaccia og aioli (gluten og egg)

(leveres som koldttallerken)

Småretter

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

12 retter

kr. 329
  • Focaccia med aioli (gluten og melk)
  • Reker med eplekrem, grønn kimchi og sitrongressmajones (skalldyr, soya, sesamfrø, fisk og egg)
  • Blini med røkelakstartar, pepperrotkrem og friterte kapers
    (egg, gluten, melk og fisk)
  • Ferske vårruller med krabbe og crispy chilisaus (skalldyr, selleri, soya og sesamfrø)
  • Gresk salat (melk)
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)
  • Lammespyd med tzatziki (melk)
  • Bacondadler
  • Kyllingspyd med klissete saus (soya og sesamfrø)
  • Torskebolinhos med røkt paprikamajones (fisk, egg og gluten)
  • Hasselback potet sticks med brønnkarse dressing (melk og egg)

15 retter

kr. 379

I tillegg til 12 retters meny:

  • Søtpotetfalafel med hummus
  • Semitørket tomat med mozzarella og pesto (nøtter og melk)
  • Friterte risottokuler med sopp (egg, melk og gluten)

Dessert

kr. 79
  • Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell (melk)

Spansk ost- og spekefat

kr. 89
  • Serranoskinke, Manchego ost, spansk salami, salte mandler, oliven og grissini (melk og gluten)

KOLDTBORD

Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Røkt skinke fra Lundal med søt sennep
  • Melon og spekeskinke
  • Frisk grønn salat med nøtter og honning
  • Skagenrøre
  • Pastasalat med kylling
  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør

Varm mat:

  • Soyaglasert kyllinglår (soya)
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
  • Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)

GRILL

Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Fra kullgrillen

kr. 379
  • Yakitori kyllingspyd
  • BBQ oksebryst
  • Salvie, sennep- og honning ribbe
  • Chili cheese burger

Tilbehør:

  • Chimichurri
  • Ranchdressing
  • Aioli
  • Maiskrem
  • Potetsalat
  • Coleslaw
  • Saltbakt amadine med bacon og pepperrotkrem
  • Caesarsalat
  • Hjemmelaget focaccia

konfirmasjon

Meny 2022. Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Småretter

kr. 315
  • Foccacia med aioli (gluten og egg)
  • Gresk salat med feta, oliven og syltet løk (melk)
  • Blini med reker og mangosalsa (skalldyr, egg, gluten, fisk og melk)
  • Melon og serranoskinke
  • Semitørket tomat med mozzarella og pesto (melk og nøtter)
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Lammespyd med tzatziki (melk)
  • Bacondadler
  • Søtpotetfalafel med hummus
  • Klissete kyllinspyd (soya og sesamfrø)
  • Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)


Middag

kr. 289
  • Høyrygg av okse
    Potetmos, honningglaserte rotgrønnsaker og rosmarinsaus (melk)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy (melk)
  • Røkt skinke fra Lundal med søt sennep (sennep)
  • Melon og spekeskinke
  • Frisk grønn salat med nøtter og honning (nøtter)
  • Skagenrøre (skalldyr, melk og egg)
  • Pastasalat med kylling (egg og gluten)
  • Potetsalat med estragon og purre (melk og egg)
  • Eggerøre med gressløk (egg)
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør (gluten og melk)

Varm mat:

  • Soyaglasert kyllinglår (soya)
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
  • Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)

Selskap

Forretter

  • Sukkersaltet laks
    Grønn ertekrem, fennikelkompott, syltet eple, soyakaviar, speket egg og smørsaus (fisk, soya, egg og melk)
  • Sjøkreps
    Jordskokk espuma, syltet salat, ristet walnøtt og fritert persille (skalldyr, melk og nøtter)
  • Purreløk canneloni med kamskjell
    Purreløk krem, parmesan, ørretrogn og syltet rødløk (bløtdyr, fisk og melk)

Hovedretter

  • Braisert lam
    Gulrotkrem, kålrotfondant, brokkolini, ristet sopp, potetchips, rosmarinsjy (potet og røkt smør apart) (melk)
  • Ribbe confit
    Selleri- og eplekrem, posjert pære, stekt spinat, potetgnocchi, grønn olje, bacon- og soppsaus (melk og gluten)
  • Culotte av kalv
    Løkkrem, potetterrine, grillet gulrot, semitørket tomat, sprø løk, grønnkål, timiansaus (melk)

Desserter

  • Melkesjokolade pannacotta
    Bringebær i flere varianter, puffet ris, sprø kjeks, pisket rømme med lime og mynte (melk og gluten)
  • Sitron krem
    Italiensk marengs, marinerte bær, ristet pistasj, pistasjolje (melk, egg og nøtter)
  • Epleconfit
    Pinjkjernecrumble, salt karamell, timiankrem, brent hasselnøtt, eplesorbet (nøtter og gluten)

3-retters

kr. 475 per person

4-retters

kr. 525 per person

Bryllup

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
Vi ønsker å starte prosessen med en samtale med dere for å avklare logistikk i selskapslokalet og høre om deres ønsker. Vi kan levere alt fra enkle menyer til flere retters middager. Servitører og hovmester kan også inngå i leveransen.