MENYER 2020 /21

Vi skreddersyr diverse arrangementer. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud. 
Ring 958 16 603 eller send oss en e-post.

Send e-post

Småretter

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

12 retter

kr. 329
  • Focaccia med aioli
  • Spicy reker med chimichurri
  • Marinert røkt laks med chilimajones
  • Salt vannmelon med krabbesalat
  • Gresk salat
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Dampet buns med asiatisk svin og syltet kål
  • Lammespyd med tzatziki
  • Bacondadler
  • Kyllingspyd med klissete saus
  • Klippfiskkaker med paprikamajones
  • Saltbakt potet med chilimajones

15 retter

kr. 379

I tillegg til 12 retters meny:

  • Falafel med tzatziki
  • Kylling dumplings
  • Friterte risottokuler med sopp

Dessert

kr. 79
  • Appelsin & kanel panna cotta

Spansk ost- og spekefat

kr. 89
  • Serranoskinke, Manchego ost, spansk salami, salte mandler, oliven og grissini

Julemeny 2020

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Tradisjonell julemat

Svineribbe og pinnekjøtt

kr. 389
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus
  • Pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og potet
  • Riskrem med rørte bringebær
    Allergener: melk

Sprøstekt svineribbe

kr. 299
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser julesaus og potet.
    Allergener: melk

Pinnekjøtt

kr. 345
  • Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og potet.
    Allergener: melk

Dessert

kr. 85
  • Riskrem servert med rørte bringebær
    Allergener: melk

    eller
  • Multekrem med krumkake
    Allergener: melk, gluten fra hvete, egg

Julelunsj

kr. 205

Varmt:

  • Steamed buns med honning- og sennepsglasert pinnekjøtt
  • Julefalafel med tørket frukt og raita
  • Soyaglasert ribbe

Kaldt:

  • Syltet beter med sopp, spinat, revet fetaost og valnøtt
  • Fingersandwich med spekeskinke, kremost og bakt pære
  • Husets gravlaks med pepperrotkrem, syltet eple og rugbrødchips
  • Foccacia og aioli

Leveres som lunsjtallerken på palmeblad.

Juletapas

kr. 349
  • Medister albondigas
  • Steamed buns med honning- og sennepsglasert pinnekjøtt
  • Torskebolinhos med grønn kimchi og tartarsaus
  • Julefalafel med tørket frukt og raita
  • Dadler med bacon
  • Soyaglasert ribbe
  • Syltet beter med sopp, spinat, revet fetaost og valnøtt
  • Rødkålsalat med appelsin, sprø spekeskinke, granateple og søt balsamicodressing
  • Fingersandwich med juleskinke, snøfrisk, bakt pære og søt sennep
  • Husets gravlaks med pepperrotkrem, syltet eple og rugbrødchips
  • Foccacia og aioli

KOLDTBORD

Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Røkt skinke fra Lundal med søt sennep
  • Melon og spekeskinke
  • Frisk grønn salat med nøtter og honning
  • Skagenrøre
  • Pastasalat med kylling
  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør

Varm mat:

  • Soyaglasert kyllinglår
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk
  • Fransk biffgryte og potetpuré med hvitløk

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person

konfirmasjon

Meny 2021. Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Småretter

kr. 315
  • Foccacia med aioli
  • Gresk salat med feta, oliven og syltet løk
  • Spicy reker
  • Melon og serranoskinke
  • Semitørket tomat og mozzarella
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Lammespyd med tzatziki
  • Bacondadler
  • Falafel
  • Klissete kyllinspyd
  • Torskebolinhos med grønn kimchi paprikamajones
  • Saltbakt potet med chilimajones

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Røkt skinke fra Lundal med søt sennep
  • Melon og spekeskinke
  • Frisk grønn salat med nøtter og honning
  • Skagenrøre
  • Pastasalat med kylling
  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør

Varm mat:

  • Soyaglasert kyllinglår
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk
  • Fransk biffgryte og potetpuré med hvitløk

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person

Selskap

Forretter

  • Jordskokksuppe
    Syltet sopp, chorizo-olje og ristet valnøtter
  • Bakt torsk
    Røkt fiskveloute og fennikelkompott
  • Stekt kamskjell
    Blomkål panna cotta, syltet salat, soyasirup og rugbrød crisp

Hovedretter

  • Confitert lammebog
    Variasjon av rotfrukter, brent purreløk og rosmarinsaus
  • Braisert høyrygg av okse
    Potetpuré, saltbakt sjalottløk, brokkolini og rødvinssaus
  • Culotte av kalv
    Pastinakkpuré, langtidstekt gulrot, saltbakt løk, smørkokt spinat og rødvinssaus

Desserter

  • Klassisk Creme Brulee
    Sitrussalat og kjeks
  • Sjokoladeterrine
    Vaniljekrem, appelsinmarmelade og appelsinsorbet
  • Bringerbærmousse
    Brent hvit sjokolade, mørk sjokoladekrem og poppet ris

3-retters

kr. 475 per person

4-retters

kr. 525 per person

Bryllup

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
 
Vi ønsker å starte prosessen med en samtale med dere for å avklare logistikk i selskapslokalet og høre om deres ønsker. Vi kan levere alt fra enkle menyer til flere retters middager. Servitører og hovmester kan også inngå i leveransen.

MENYER 2020 /21

Vi skreddersyr diverse arrangementer. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud. 
Ring 958 16 603 eller send oss en e-post.

Send e-post

Småretter

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

12 retter

kr. 329
  • Focaccia med aioli
  • Spicy reker med chimichurri
  • Marinert røkt laks med chilimajones
  • Salt vannmelon med krabbesalat
  • Gresk salat
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Dampet buns med asiatisk svin og syltet kål
  • Lammespyd med tzatziki
  • Bacondadler
  • Kyllingspyd med klissete saus
  • Klippfiskkaker med paprikamajones
  • Saltbakt potet med chilimajones

15 retter

kr. 379

I tillegg til 12 retters meny:

  • Falafel med tzatziki
  • Kylling dumplings
  • Friterte risottokuler med sopp

Dessert

kr. 79
  • Appelsin & kanel panna cotta

Spansk ost- og spekefat

kr. 89
  • Serranoskinke, Manchego ost, spansk salami, salte mandler, oliven og grissini

Julemeny 2020

Minimum 20 personer. Priser per person.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Tradisjonell julemat

Svineribbe og pinnekjøtt

kr. 389
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus
  • Pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og potet
  • Riskrem med rørte bringebær
    Allergener: melk

Sprøstekt svineribbe

kr. 299
  • Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser julesaus og potet.
    Allergener: melk

Pinnekjøtt

kr. 345
  • Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og potet.
    Allergener: melk

Dessert

kr. 85
  • Riskrem servert med rørte bringebær
    Allergener: melk

    eller
  • Multekrem med krumkake
    Allergener: melk, gluten fra hvete, egg

Julelunsj

kr. 205

Varmt:

  • Steamed buns med honning- og sennepsglasert pinnekjøtt
  • Julefalafel med tørket frukt og raita
  • Soyaglasert ribbe

Kaldt:

  • Syltet beter med sopp, spinat, revet fetaost og valnøtt
  • Fingersandwich med spekeskinke, kremost og bakt pære
  • Husets gravlaks med pepperrotkrem, syltet eple og rugbrødchips
  • Foccacia og aioli

Leveres som lunsjtallerken på palmeblad.

Juletapas

kr. 349
  • Medister albondigas
  • Steamed buns med honning- og sennepsglasert pinnekjøtt
  • Torskebolinhos med grønn kimchi og tartarsaus
  • Julefalafel med tørket frukt og raita
  • Dadler med bacon
  • Soyaglasert ribbe
  • Syltet beter med sopp, spinat, revet fetaost og valnøtt
  • Rødkålsalat med appelsin, sprø spekeskinke, granateple og søt balsamicodressing
  • Fingersandwich med juleskinke, snøfrisk, bakt pære og søt sennep
  • Husets gravlaks med pepperrotkrem, syltet eple og rugbrødchips
  • Foccacia og aioli

KOLDTBORD

Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Roastbiff med syltet løk
  • Melon og spekeskinke
  • Gresk salat med feta og oliven
  • Eggesalat med reker
  • Pastasalat med kylling

Tilbehør:

  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Remulade
  • Focaccia og aioli
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør

Varm mat:

  • Ovnsbakt bryst av kylling med kremet estragonsaus
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk
  • Smørdampet rotgrønnsaker

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person

konfirmasjon

Meny 2021. Minimum 20 personer.
Prisene er inkl. 15% mva og levering i Haugesund området.

Småretter

kr. 315
  • Foccacia med aioli
  • Gresk salat med feta, oliven og syltet løk
  • Spicy reker
  • Melon og serranoskinke
  • Semitørket tomat og mozzarella
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Lammespyd med tzatziki
  • Bacondadler
  • Falafel
  • Klissete kyllinspyd
  • Torskebolinhos med grønn kimchi paprikamajones
  • Saltbakt potet med chilimajones

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person

Koldtbord

kr. 310
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Røkt skinke fra Lundal med søt sennep
  • Melon og spekeskinke
  • Frisk grønn salat med nøtter og honning
  • Skagenrøre
  • Pastasalat med kylling
  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør

Varm mat:

  • Soyaglasert kyllinglår
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk
  • Fransk biffgryte og potetpuré med hvitløk

Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person

Selskap

Forretter

  • Jordskokksuppe
    Syltet sopp, chorizo-olje og ristet valnøtter
  • Bakt torsk
    Røkt fiskveloute og fennikelkompott
  • Stekt kamskjell
    Blomkål panna cotta, syltet salat, soyasirup og rugbrød crisp

Hovedretter

  • Confitert lammebog
    Variasjon av rotfrukter, brent purreløk og rosmarinsaus
  • Braisert høyrygg av okse
    Potetpuré, saltbakt sjalottløk, brokkolini og rødvinssaus
  • Culotte av kalv
    Pastinakkpuré, langtidstekt gulrot, saltbakt løk, smørkokt spinat og rødvinssaus

Desserter

  • Klassisk Crème Brûlée
    Sitrussalat og kjeks
  • Sjokoladeterrine
    Vaniljekrem, appelsinmarmelade og appelsinsorbet
  • Bringerbærmousse
    Brent hvit sjokolade, mørk sjokoladekrem og poppet ri

3-retters

kr. 475 per person

4-retters

kr. 525 per person

Bryllup

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
 
Vi ønsker å starte prosessen med en samtale med dere for å avklare logistikk i selskapslokalet og høre om deres ønsker. Vi kan levere alt fra enkle menyer til flere retters middager. Servitører og hovmester kan også inngå i leveransen.