MENYER 2022
Vi skreddersyr diverse arrangementer. Ta kontakt for en uforpliktende matprat.
Ring 958 16 603 eller send oss en e-post.
Julemeny 2021
Minimum 20 personer. Priser per person.Svineribbe og pinnekjøtt med dessert
kr. 475- Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus (melk)
- Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og kokt potet (melk)
- Riskrem med rørte bringebær (melk)
Sprøstekt svineribbe
kr. 299- Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus og kokt potet (melk)
Pinnekjøtt
kr. 345- Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, åkerring, kålrotstappe og kokt potet (melk)
Dessert: Multekrem
kr. 95- Årets multer i en lettpisket krem med vanilje (melk)
Dessert: Riskrem
kr. 89- Servert med hjemmelaget bærsaus (melk)
Juletapas
kr. 339
- Medister albondigas (egg)
- Steamet buns med pinnekjøtt og spicy kålrotsalat (gluten, soya)
- Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
- Risottokuler med parmesan dip (melk, egg og soya)
- Bacondadler
- Appelsin- og honningglasert ribbespyd med rødkålsalat
- Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
- Lun potetsalat med sennepsdressing (sennep)
- Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
- Haugaland skinke med geitost fra Haukeli og fiken- og løkkompott (melk)
- Focaccia og aioli (gluten og egg)
Juletapas tallerken
kr. 215- Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
- Bacondadler
- Potetlefse med revet pinnekjøtt og kålrotsalat (gluten)
- Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
- Mini sandwich med ribbe, sennep og rødkål (gluten og sennep)
- Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
- Haugaland skinke med geitost fra Haukeli, fiken- og løkkompott og julebrød (melk)
- Focaccia og aioli (gluten og egg)
(leveres som koldttallerken)
Småretter
Minimum 20 personer.12 retter
kr. 359- Focaccia med aioli (gluten og egg)
- Reker med eplekrem, grønn kimchi og sitrongressmajones (skalldyr, soya, sesamfrø, fisk og egg)
- Blini med røkelakstartar, pepperrotkrem og friterte kapers
(egg, gluten, melk og fisk)
- Ferske vårruller med krabbe og crispy chilisaus (skalldyr, selleri, soya og sesamfrø)
- Gresk salat (melk)
- Kjøttboller i spiss tomatsaus
- Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)
- Lammespyd med tzatziki (melk)
- Bacondadler
- Kyllingspyd med klissete saus (soya og sesamfrø)
- Torskebolinhos med røkt paprikamajones (fisk, egg og gluten)
- Hasselback potet sticks med brønnkarse dressing (melk og egg)
15 retter
kr. 399I tillegg til 12 retters meny:
- Søtpotetfalafel med hummus
- Semitørket tomat med mozzarella og pesto (nøtter og melk)
- Friterte risottokuler med sopp (egg, melk og gluten)
Dessert
kr. 79- Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell (melk)
Spansk ost- og spekefat
kr. 89- Serranoskinke, Manchego ost, spansk salami, salte mandler, oliven og grissini (melk og gluten)
KOLDTBORD
Minimum 20 personer.Koldtbord
kr. 339- Røkelaks fra Karmøy (melk)
- Røkt skinke fra Lundal med søt sennep (sennep)
- Melon og spekeskinke
- Frisk grønn salat med nøtter og honning (nøtter)
- Skagenrøre (skalldyr, melk og egg)
- Pastasalat med kylling (egg og gluten)
- Potetsalat med estragon og purre (melk og egg)
- Eggerøre med gressløk (egg)
- Assortert brød fra Naturbakst med godt smør (gluten og melk)
Varm mat:
- Soyaglasert kyllinglår (soya)
- Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
- Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)
Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)
GRILLMENY
Minimum 20 personer. Ønsker du din egen grillkokk eller trenger å leie grill. Kontakt oss for mer informasjon.Grillmeny 2022
kr. 349- BBQ pig wings med coleslaw
- Yakitori kylling med spicy råkost
- Honning og appelsin glasert flankebiff
- Lammekebab med tzatsiki
- Salte poteter med røkt paprika majones
- Potetsalat med estragon og purre
- Gresk salat med vannmelon
- Grillet tomat med mozzarella og basilikum pesto
- 3 typer salsa (grillet ananas- og mango salsa, Salsa pebre, Salsa verde)
- Foccacia og aioli
Kan bestilles i tillegg
- Sukker saltet laks med fennikel- og mynte salat kr 35
- Grillet sjøkreps med hvitløk og persille kr 45
- Røkt blåskjell med kokos- og chili kr 35
- Gangstad Granstubben ost med brent surdeigsbrød kr 39
konfirmasjon
Meny 2022. Minimum 20 personer.Småretter
kr. 339- Foccacia med aioli (gluten og egg)
- Gresk salat med feta, oliven og syltet løk (melk)
- Blini med reker og mangosalsa (skalldyr, egg, gluten, fisk og melk)
- Melon og serranoskinke
- Semitørket tomat med mozzarella og pesto (melk og nøtter)
- Kjøttboller i spiss tomatsaus
- Lammespyd med tzatziki (melk)
- Bacondadler
- Søtpotetfalafel med hummus
- Klissete kyllingspyd (soya og sesamfrø)
- Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)
Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)
Koldtbord
kr. 339- Røkelaks fra Karmøy (melk)
- Røkt skinke fra Lundal med søt sennep (sennep)
- Melon og spekeskinke
- Frisk grønn salat med nøtter og honning (nøtter)
- Skagenrøre (skalldyr, melk og egg)
- Pastasalat med kylling (egg og gluten)
- Potetsalat med estragon og purre (melk og egg)
- Eggerøre med gressløk (egg)
- Assortert brød fra Naturbakst med godt smør (gluten og melk)
Varm mat:
- Soyaglasert kyllinglår (soya)
- Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
- Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)
Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)
Selskap
Forretter
- Sukkersaltet laks
Grønn ertekrem, fennikelkompott, syltet eple, soyakaviar, speket egg og smørsaus (fisk, soya, egg og melk) - Sjøkreps
Jordskokk espuma, syltet salat, ristet walnøtt og fritert persille (skalldyr, melk og nøtter) - Purreløk canneloni med kamskjell
Purreløk krem, parmesan, ørretrogn og syltet rødløk (bløtdyr, fisk og melk)
Hovedretter
- Braisert lam
Gulrotkrem, kålrotfondant, brokkolini, ristet sopp, potetchips, rosmarinsjy (potet og røkt smør apart) (melk) - Ribbe confit
Selleri- og eplekrem, posjert pære, stekt spinat, potetgnocchi, grønn olje, bacon- og soppsaus (melk og gluten) - Culotte av kalv
Løkkrem, potetterrine, grillet gulrot, semitørket tomat, sprø løk, grønnkål, timiansaus (melk)
Desserter
- Melkesjokolade pannacotta
Bringebær i flere varianter, puffet ris, sprø kjeks, pisket rømme med lime og mynte (melk og gluten) - Sitron krem
Italiensk marengs, marinerte bær, ristet pistasj, pistasjolje (melk, egg og nøtter) - Epleconfit
Pinjkjernecrumble, salt karamell, timiankrem, brent hasselnøtt, eplesorbet (nøtter og gluten)
3-retters
kr. 510 per person4-retters
kr. 575 per personBryllup
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.MENYER 2022
Vi skreddersyr diverse arrangementer. Ta kontakt for en uforpliktende matprat.
Ring 958 16 603 eller send oss en e-post.
Julemeny 2021
Minimum 20 personer. Priser per person.Svineribbe og pinnekjøtt med dessert
kr. 475- Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser og julesaus (melk)
- Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, kålrotstappe og kokt potet (melk)
- Riskrem med rørte bringebær (melk)
Sprøstekt svineribbe
kr. 299- Sprøstekt svineribbe, rødkål, rørte tyttebær, medisterkaker, medisterpølser, julesaus og kokt potet (melk)
Pinnekjøtt
kr. 345- Røkt pinnekjøtt fra Lundal, pinnesjy, åkerring, kålrotstappe og kokt potet (melk)
Dessert: Multekrem
kr. 95- Årets multer i en lettpisket krem med vanilje (melk)
Dessert: Riskrem
kr. 89- Servert med hjemmelaget bærsaus (melk)
Juletapas
kr. 339
- Medister albondigas (egg)
- Steamet buns med pinnekjøtt og spicy kålrotsalat (gluten, soya)
- Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
- Risottokuler med parmesan dip (melk, egg og soya)
- Bacondadler
- Appelsin- og honningglasert ribbespyd med rødkålsalat
- Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
- Lun potetsalat med sennepsdressing (sennep)
- Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
- Haugaland skinke med geitost fra Haukeli og fiken- og løkkompott (melk)
- Focaccia og aioli (gluten og egg)
Juletapas tallerken
kr. 215- Klippfiskbolle med tapanade, estragonmajones, sprø bacon og tørket oliven (egg, gluten, fisk og melk)
- Bacondadler
- Potetlefse med revet pinnekjøtt og kålrotsalat (gluten)
- Syltet beter med sopp, ruccola, revet fetaost og valnøtt (melk og nøtter)
- Mini sandwich med ribbe, sennep og rødkål (gluten og sennep)
- Blini med røkelaks tartar, pepperrotkrem og friterte kapers (egg, gluten, melk og fisk)
- Haugaland skinke med geitost fra Haukeli, fiken- og løkkompott og julebrød (melk)
- Focaccia og aioli (gluten og egg)
(leveres som koldttallerken)
Småretter
Minimum 20 personer.12 retter
kr. 359- Focaccia med aioli (gluten og egg)
- Reker med eplekrem, grønn kimchi og sitrongressmajones (skalldyr, soya, sesamfrø, fisk og egg)
- Blini med røkelakstartar, pepperrotkrem og friterte kapers
(egg, gluten, melk og fisk)
- Ferske vårruller med krabbe og crispy chilisaus (skalldyr, selleri, soya og sesamfrø)
- Gresk salat (melk)
- Kjøttboller i spiss tomatsaus
- Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)
- Lammespyd med tzatziki (melk)
- Bacondadler
- Kyllingspyd med klissete saus (soya og sesamfrø)
- Torskebolinhos med røkt paprikamajones (fisk, egg og gluten)
- Hasselback potet sticks med brønnkarse dressing (melk og egg)
15 retter
kr. 399I tillegg til 12 retters meny:
- Søtpotetfalafel med hummus
- Semitørket tomat med mozzarella og pesto (nøtter og melk)
- Friterte risottokuler med sopp (egg, melk og gluten)
Dessert
kr. 79- Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell (melk)
Spansk ost- og spekefat
kr. 89- Serranoskinke, Manchego ost, spansk salami, salte mandler, oliven og grissini (melk og gluten)
KOLDTBORD
Minimum 20 personer.Koldtbord
kr. 339- Røkelaks fra Karmøy
- Røkt skinke fra Lundal med søt sennep
- Melon og spekeskinke
- Frisk grønn salat med nøtter og honning
- Skagenrøre
- Pastasalat med kylling
- Potetsalat med estragon og purre
- Eggerøre med gressløk
- Assortert brød fra Naturbakst med godt smør
Varm mat:
- Soyaglasert kyllinglår (soya)
- Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
- Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)
Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)
GRILLMENY
Minimum 20 personer. Ønsker du din egen grillkokk eller trenger å leie grill. Kontakt oss for mer informasjon.Grillmeny 2022
kr. 349- BBQ pig wings med coleslaw
- Yakitori kylling med spicy råkost
- Honning og appelsin glasert flankebiff
- Lammekebab med tzatsiki
- Salte poteter med røkt paprika majones
- Potetsalat med estragon og purre
- Gresk salat med vannmelon
- Grillet tomat med mozzarella og basilikum pesto
- 3 typer salsa (grillet ananas- og mango salsa, Salsa pebre, Salsa verde)
- Foccacia og aioli
Kan bestilles i tillegg:
- Sukker saltet laks med fennikel- og mynte salat kr 35
- Grillet sjøkreps med hvitløk og persille kr 45
- Røkt blåskjell med kokos- og chili kr 35
- Gangstad Granstubben ost med brent surdeigsbrød kr 39
konfirmasjon
Meny 2022. Minimum 20 personer.Småretter
kr. 339- Foccacia med aioli (gluten og egg)
- Gresk salat med feta, oliven og syltet løk (melk)
- Blini med reker og mangosalsa (skalldyr, egg, gluten, fisk og melk)
- Melon og serranoskinke
- Semitørket tomat med mozzarella og pesto (melk og nøtter)
- Kjøttboller i spiss tomatsaus
- Lammespyd med tzatziki (melk)
- Bacondadler
- Søtpotetfalafel med hummus
- Klissete kyllingspyd (soya og sesamfrø)
- Dampet buns med andeconfit og syltet kål (gluten, soya og sesamfrø)
Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)
Koldtbord
kr. 339- Røkelaks fra Karmøy (melk)
- Røkt skinke fra Lundal med søt sennep (sennep)
- Melon og spekeskinke
- Frisk grønn salat med nøtter og honning (nøtter)
- Skagenrøre (skalldyr, melk og egg)
- Pastasalat med kylling (egg og gluten)
- Potetsalat med estragon og purre (melk og egg)
- Eggerøre med gressløk (egg)
- Assortert brød fra Naturbakst med godt smør (gluten og melk)
Varm mat:
- Soyaglasert kyllinglår (soya)
- Håndstekte karbonader med karamellisert løk (melk)
- Langtidsstekt okse høyrygg med potetmos, rotgrønnsaker og rødvinssaus (melk)
Pasjonsfrukt panna cotta med hvit sjokolade og salt karamell kr 79 per person (melk)
Selskap
Forretter
- Sukkersaltet laks
Grønn ertekrem, fennikelkompott, syltet eple, soyakaviar, speket egg og smørsaus (fisk, soya, egg og melk) - Sjøkreps
Jordskokk espuma, syltet salat, ristet walnøtt og fritert persille (skalldyr, melk og nøtter) - Purreløk canneloni med kamskjell
Purreløk krem, parmesan, ørretrogn og syltet rødløk (bløtdyr, fisk og melk)
Hovedretter
- Braisert lam
Gulrotkrem, kålrotfondant, brokkolini, ristet sopp, potetchips, rosmarinsjy (potet og røkt smør apart) (melk) - Ribbe confit
Selleri- og eplekrem, posjert pære, stekt spinat, potetgnocchi, grønn olje, bacon- og soppsaus (melk og gluten) - Culotte av kalv
Løkkrem, potetterrine, grillet gulrot, semitørket tomat, sprø løk, grønnkål, timiansaus (melk)
Desserter
- Melkesjokolade pannacotta
Bringebær i flere varianter, puffet ris, sprø kjeks, pisket rømme med lime og mynte (melk og gluten) - Sitron krem
Italiensk marengs, marinerte bær, ristet pistasj, pistasjolje (melk, egg og nøtter) - Epleconfit
Pinjkjernecrumble, salt karamell, timiankrem, brent hasselnøtt, eplesorbet (nøtter og gluten)