MENYER 2020

Vi skreddersyr diverse arrangementer. Ta kontakt for uforpliktende matprat eller tilbud. 
Ring 958 16 603 eller send oss en e-post.

Send e-post

Småretter

Fra alle verdenshjørner. Minimum 20 personer.
 

12 retter

kr. 329
  • Foccacia med aioli
  • Grønn papayasalat med scampi
  • Røkelakskrem på dansk rugbrød
  • Tørket tomat med buffalo mozzarella og basilikum
  • Gresk salat
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Dampet buns med asiatisk svin og syltet kål
  • Lammespyd med tzatziki
  • Bacondadler
  • Kyllingspyd med klissete saus
  • Klippfiskkaker med paprikamajones
  • Saltbakt potet med chilimajones

Dessert

kr. 75

Du kan velge mellom:

  • Hvit sjokolade pannacotta med rørte bringebær og salt karamell
  • Lakris pannacotta med pasjonsfruktcoulis

KOLDTBORD

Minimum 20 personer.
 

Koldtbord

kr. 295
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Roastbiff med syltet løk
  • Melon og spekeskinke
  • Gresk salat med feta og oliven
  • Eggesalat med reker
  • Pastasalat med kylling
  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Remulade
  • Hjemmelaget focaccia og aioli
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør
  • Ovnsbakt bryst av kylling med kremet estragonsaus
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk
  • Smørdampet rotgrønnsaker

konfirmasjon

Meny 2020. Minimum 20 personer.
 

Småretter

kr. 305
  • Foccacia med aioli
  • Gresk salat med feta og oliven
  • Røkelakskrem på dansk rugbrød
  • Melon og serranoskinke
  • Toast med eggekrem og fjordreker
  • Kjøttboller i spiss tomatsaus
  • Lammespyd med tzatziki
  • Bacondadler
  • Klissete kyllingvinger
  • Klippfiskkaker med grillet paprikamajones
  • Saltbakt potet med chilimajones

Melkesjokolade pannacotta med salt karamell og karamelliserte nøtter til kr 75,- per person.

Koldtbord

kr. 295
  • Røkelaks fra Karmøy
  • Roastbiff med syltet løk
  • Melon og spekeskinke
  • Gresk salat med feta og oliven
  • Eggesalat med reker
  • Pastasalat med kylling

Tilbehør:

  • Potetsalat med estragon og purre
  • Eggerøre med gressløk
  • Remulade
  • Focaccia og aioli
  • Assortert brød fra Naturbakst med godt smør

Varm mat:

  • Ovnsbakt bryst av kylling med kremet estragonsaus
  • Håndstekte karbonader med karamellisert løk
  • Smørdampet rotgrønnsaker

Melkesjokolade pannacotta med salt karamell og karamelliserte nøtter til kr 75,- per person.

Selskap

Meny 2020. I tillegg kommer kokketimer under servering kr 600,- per time inkl. mva.
 

Forretter

  • Jordskokksuppe
    Syltet sopp, chorizo-olje og ristet valnøtter
  • Bakt hyse
    Løk, tomat, oliven, ertepuré og bacon
  • Krabbesalat
    Rugbrød, pepperrotkrem, sprø blomkål og rogn (kr 25 tillegg per person)

Hovedretter

  • Confitert lammebog
    Variasjon av rotfrukter, brent purreløk og rosmarinsaus
  • Braisert høyrygg av okse
    Potetpuré, saltbakt sjalottløk, brokkolini og rødvinssaus
  • Culotte av kalv
    Pastinakkpuré, langtidstekt gulrot, saltbakt løk, smørkokt spinat og rødvinssaus

Desserter

  • Popcornkake
    Frossen ostekake med salt karamellsaus
  • Sjokoladeterrine
    Vaniljekrem, appelsinmarmelade og appelsinsorbet
  • Vanilje pannacotta
    Med rørte bringebær

3-retters

kr. 450 per person

4-retters

kr. 515 per person

Bryllup

 
Vi ønsker å starte prosessen med en samtale med dere for å avklare logistikk i selskapslokalet og høre om deres ønsker. Vi kan levere alt fra enkle menyer til flere retters middager. Servitører og hovmester kan også inngå i leveransen.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.