Kantine

Kantinedrift

Vi står ikke i veien for råvarene! Gode råvarer er den viktigste ingrediensen i sunn og smaksrik mat. Vi anvender enkle produksjonsteknikker for å fremheve smaken i råvarene, ikke for å endre den.

Kompetanse og merverdi

Vi har kunnskapen, erfaringen og nettverket som trengs for å samarbeide med de dyktigste og mest pålitelige leverandørene i regionen – som byr på det lille ekstra og skaper merverdi for bedriftene vi samarbeider med.

Samvittighetsfull meny

Vi sikter mot en bærekraftig driftsmodell. Med utgangspunkt i kundens behov og forventninger, planlegger vi innkjøp, meny og tilberedning basert på en bærekraftig modell. Kort sagt sørger vi for en god, sunn og variert lunsj for bedriftens ansatte med miljø og helse i fokus.

Et sosialt samlingspunkt

Personalkantine er et sosialt samlingspunkt og et sted hvor de ansatte skal trives. Lunsjen gir energi til dagens arbeidsoppgaver. For oss er det viktig å finne løsninger som gir de ansatte mest verdi og de beste forutsetninger for et godt arbeidsmiljø.

Sammen blir vi best

For å kunne gi det optimale tilbudet må vi lære kundene våre å kjenne. Derfor starter vi alle prosesser med å invitere til en samtale om hvordan våre leveranser kan være med på å løfte trivselen og prestasjonskulturen i din bedrift.